Smaakvolle CNC logo's in ijs

Bij The Rocks zijn wij trots op onze unieke CNC techniek, die ons in staat stelt ieder gewenst bedrijfslogo, productnaam of tekst perfect in ijs weer te geven. Precies zoals je het aanlevert, zo komt de afbeelding of reclametekst in het ijs te staan. Het is mogelijk de CNC gravure in grote blokken ijs met specifieke effecten erin te zetten, of in een spiegelglad en helder ijstablet, in ieder gewenste vorm, zo je maar wilt.
Wij snijden haarfijne sierletters uit ijs of juist robuust vormgegeven lettertypes, dik ingegeven handelsmerken of subtiele logo's die slechts door de juiste belichting zal opvallen. Wat je als klant ook wil, wij kunnen het met onze unieke CNC methodes in elk type ijs haarscherp graveren.

Perfecte weergave in ijs

Met de digitale CNC besturingstechniek zijn verschillen tussen de aangeleverde grafische vormen en teksten, en de uitvoering daarvan in ijs gewoonweg uitgesloten. Even perfect als jullie je data aanleveren, zo perfect komt de afbeelding of slogan in het ijs te staan. Zo kun je een van de wandblokken in je ijsbar met je bedrijfsnaam laten graveren, of met jullie assortiment , of een productpresentatie of jubileum uiterst origineel opluisteren met een mooi vormgegeven plak ijs met jullie logo erin, of met de afbeelding van de jubilaris, met een originele gelukswens of karakteristiek embleem. In combinatie met de juiste verlichting maak je echt een onvergetelijke indruk op je gasten.
Door te kiezen voor een op maat gemaakte ijsdecoratie met CNC logo toon je je gasten of de jubilaris dat je hen dusdanig waardeert dat je speciaal voor hen een unieke ijsdecoratie op maat hebt laten maken. Daar kan zelfs het grootste bloemstuk of moderne canvas-print niet tegenop! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een originele CNC gravure in ijs, op maat gemaakt voor jouw event, te bespreken.

Eersteklas CNC ijs-gravures

De CNC logo's die The Rocks voor jouw organisatie custom-made in ijs kan graveren zijn werkelijk van een eersteklas kwaliteit. Of je nu een embleem of naam wilt laten graveren in een spiegelglad ijsoppervlak, of in een blok ijs met de uitstraling van melkglas, of je nu een massief blok als achtergronddecoratie op een podium wilt plaatsen of een ragfijne ijsdecoratie voor ogen hebt om de champagnebar te verfraaien, wij kunnen je opdracht aan. Na een duidelijke bespreking van de wensen en de randvoorwaarden gaan wij met de aangeleverde data aan de slag en we kunnen ieder gewenste CNC ijsgravure op korte termijn op elk gewenste locatie in Nederland leveren.
Met de juiste ijsdecoratie maak je van iedere gelegenheid een gedenkwaardig event.

meer informatie?

Rocks ijssculpturen worden op verzoek voor u op maat gemaakt. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste model op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!

the rocks group

The Rocks b.v.

Burgemeester Schalijlaan 22

2908 LS Capelle aan den IJssel

06 - 10 200 200

info@therocks.nl