Bijzondere ijsbarren op locatie

De ijsbarren van The Rocks zijn voor iedere opdracht puur maatwerk en kunnen op vrijwel elk gewenste locatie worden geplaatst, volledig naar jouw wensen. Laat je bezoekers kennismaken met een onovertroffen koele belevenis, een ijsbar die helemaal voor de gelegenheid is gemaakt, opgebouwd en ingedeeld.
Of je nu op zoek bent naar een partij die een permanente ijsbar voor je kan ontwerpen, bouwen en installeren of je wilt je nieuwste drankje in een schitterende tijdelijke ijsbar promoten. Misschien wil je op je zinderende festival of spraakmakende evenement je bezoekers een bijzondere ervaring geven door ze kennis te laten maken met deze unieke manier van 'even een drankje doen'. Ongeacht je plannen, wij kunnen de perfect ijsbar voor je neerzetten. Of je de ijsbar op je eigen ontwerp gebaseerd wilt hebben of dat je helemaal naar onze vakkundige ontwerper wilt luisteren maakt ons niet uit, we maken de bestelde ijsbar met deskundig plezier en bouwen deze, compleet met de nodige faciliteiten, op locatie op.

Volledig ingerichte ijsbarren

Bij The Rocks kun je alle kanten op met onze unieke custom-made ijsbarren. Van een schitterende solitaire ijsbar in een enkele ruimte die mogelijk zelfs verder met gebruikelijk non-ice meubilair is ingericht, met bijvoorbeeld achter de bar een mooie ijswand waarin jullie logo of het merk van je sponsor mooi uitgelicht staat gegraveerd, tot de mogelijkheid een waar ijspaleis te laten bouwen met meerdere ruimtes waarin alle zitjes, wanden, tafels, glazen en decoraties majestueus van ijs zijn gemaakt. Zo intiem of imposant als je dus maar wilt in helder ijs of mooi smokey wit ijs.
Neem gerust contact op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is op jouw locatie of op jouw event en laat je verrassen door onze hands-on mentaliteit. Voor je het weet is jouw droom-evenement een overweldigend succes, compleet met een altijd buitengewone ijsbar van The Rocks!

Ervaring in ijsbarren

Onze ruime ervaring in allerhande ijswerken maakt ons natuurlijk jouw ideale partner om een spectaculaire ijsbar te realiseren. Omdat een goed gebouwde ijsbar, die tijdens je hele event mooi en functioneel blijft, nou eenmaal wel wat ervaring vraagt. Dat merk je meteen al vanaf het eerste contact waarbij alle mogelijkheden en onmogelijkheden helder worden besproken en we proberen helemaal mee te gaan in jouw plannen, of deze zelfs naar een hoger plan brengen. Onze nationale en internationale ervaring in het uitdenken, plaatsen en toerusten van zowel kleine enkelvoudige ijsbarren als blijvende, volledig functionele ijscafés zorgt straks dat jouw evenement een daverend succes haalt met een schitterende ijsbar van allure. Vraag vandaag nog informatie aan.

meer informatie?

Rocks ijssculpturen worden op verzoek voor u op maat gemaakt. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste model op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!

the rocks group

The Rocks b.v.

Burgemeester Schalijlaan 22

2908 LS Capelle aan den IJssel

06 - 10 200 200

info@therocks.nl