Bijzondere ijssculpturen

Met een custom-made ijssculptuur zet je jouw event pas echt op de agenda. In deze hoogst visuele tijd waarin iedereen zijn smartphone binnen handbereik heeft kun je echt je stempel drukken als eersteklas evenement door als blikvanger een speciaal voor de gelegenheid gemaakte ijssculptuur neer te zetten.
Of je nu een specifiek dier in ijs wilt laten uitvoeren of een mythologische persoon, een romantisch sprookjeskasteel of een serie abstracte vormen, in goed overleg maakt The Rock de perfecte ijssculptuur voor je, die precies het juiste cachet geeft aan de gebeurtenis.
Je wilt een elegant, romantische ijssculptuur van vogels met linten op tafel bij het champagne-buffet tijdens het trouwfeest van je dochter of een schitterend krachtig uit ijs gehouwen standbeeld van een basketballer in actie, bij de presentatie van jullie nieuwe collectie sportschoenen? IJssculpturen in glashelder ijs of wit ijs met een mooi mat effect, werkelijk alles is te bespreken wij gaan elke uitdaging met vakkundig plezier aan.

Maatwerk decoraties

Dat ijssculpturen altijd voor eenmalig gebruik zijn is inherent aan het materiaal, maar niet iedereen beseft dat wij ieder beeld ook echt op maat voor je maken. Bij The Rock kies je zeker niet uit een aantal modellen of een beperkt aantal vormen die wij dan keer op keer voor verschillende klanten maken, integendeel: ieder gewenst voorwerp of thema is maatwerk, iedere ijssculptuur die wij leveren is speciaal voor de klant vormgegeven.
Wij maakten al volledige vrachtwagens in ijs, imposante kerkgebouwen, een grappige otter en een collectie wilde dieren, om er enkele te noemen. IJssculpturen in mat ijs of helder ijs, indrukwekkend groot of lieflijk klein, helemaal naar jouw smaak en ideeën en naar de gelegenheid. Geef je een intiem feest voor speciale genodigden of organiseer je een event voor vele honderden bezoekers? Wij maken de ijssculptuur die erbij past. Neem vooral een kijkje bij de eerdere opdrachten die wij voor anderen deden, maar laat je fantasie ook vrij om iets geheel nieuws te verzinnen en neem gerust contact op om je wensen met ons te bespreken.
Wij zijn erg flexibel ingesteld, zo komen we samen zeker uit je wensen wat de ijssculptuur zelf betreft, maar ook in onze levertijden en de bezorging van de op maat gemaakte ijsbeelden zijn wij soepel. Desgewenst kunnen op al korte termijn een custom-made ijssculptuur voor je klaar hebben en onze eigen bezorgdienst levert en plaatst door heel Nederland. Het is tenslotte een heel specifiek product dat je niet met een willekeurige koeriersdienst op weg stuurt. Onze service reikt tot aan jouw evenement of receptie, zoals het hoort bij eersteklas maatwerk.

meer informatie?

Rocks ijssculpturen worden op verzoek voor u op maat gemaakt. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste model op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!

the rocks group

The Rocks b.v.

Burgemeester Schalijlaan 22

2908 LS Capelle aan den IJssel

06 - 10 200 200

info@therocks.nl