The Rocks; expertise in ijs

Behalve dat je wilt weten wat de vele mogelijkheden zijn van onze bijzondere custom-made ijsdecoraties en imposante ijsbarren, dat je wilt lezen over onze expertise en wil nalezen dat we onze ijssculpturen door heel Nederland plaatsen wil je natuurlijk ook gewoon zien wat wij in onze mars hebben.

Hier tonen we een mooie selectie van de unieke ijsbarren, bijzondere producten in ijs, buitengewone CNC logo's en subliemne ijssculpturen die wij al maakten voor een heel uiteenlopende groep klanten. Hou vooral in gedachten dat als het idee dat je hebt voor jouw feest, evenement of presentatie niet voorkomt in onze selectie, dat dit zéker niet wil betekenen dat het idee niet uitvoerbaar is! Met onze jarenlange expertise in het werken met ijs komen wij al gauw tot een werkbaar design om jouw gelegenheid tot een eersteklas evenement te maken met een van onze maatwerk ijsdecoraties of op maat ontworpen ijsbarren.

meer informatie?

Rocks ijssculpturen worden op verzoek voor u op maat gemaakt. Binnen zeer kort tijdsbestek kan iedere gewenste model op iedere gewenste plaats in Nederland door onze eigen bezorgdienst worden geleverd. Wij staan 24 uur per etmaal en 7 dagen per week voor u klaar!

the rocks group

The Rocks b.v.

Burgemeester Schalijlaan 22

2908 LS Capelle aan den IJssel

06 - 10 200 200

info@therocks.nl